Image default
Gaming News PlayStation

Spider-Man: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας από το πρώτο Story DLC

Μέχρι τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσουν άλλα δύο συνολικά.

Η Sony Interactive Entertainment και Insomniac Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας από το “City That Never Sleeps”, το πρώτο Story DLC του Marvel’s Spider-Man. Έτσι λοιπόν το πρώτο επιπρόσθετο υλικό του νέου αποκλειστικού τίτλου του PS4 θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου, έναντι 9.99€.

Επίσης έγινε γνωστό ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσουν τα  Marvel’s Spider-Man: Turf Wars και Marvel’s Spider-Man: Silver Lining αντίστοιχα. Και αυτά θα κοστίζουν 9.99€ έκαστο, αλλά θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα αγοράς του Season Pass, έναντι 24.99€. 


Related posts

Launch trailer για το Wolfenstein II: The New Colossus

E3 2017: Ανακοινώθηκαν τα “In the Name of the Tsar” και “Turning Tides” DLCs για το Battlefield 1

The Beast Inside: Νέος survival horror τίτλος με επιρροές από Amnesia και Silent Hill

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More


Do not have an account ? Register here