Image default
Features Αφιερώματα

Τα Easter Eggs του Pokemon GO

Δείτε όσα εχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.


Για τους χρήστες του Pokemon GO το να πιάσουν όλα τα Pokemon δεν είναι ο μοναδικός σκοπός. Υπάρχουν πολύ καλά κρυμμένα ορισμένα Easter Eggs τα οποία για να ανακαλυφτούν και να αποκαλύψουν τα μυστικά τους πρέπει κάποιος να ξοδέψει αρκετές ώρες και φυσικά να φέρει στο μυαλό ορισμένες σκηνές από το anime και τα παιχνίδια Pokemon για τα συστήματα της Nintendo. 

Εμείς κάναμε μια έρευνα στο internet και με αυτό εδώ το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι και σήμερα. 

Μπορείτε να επιλέξτε τον Pikachu ως αρχικό σας Pokemon. 

pikachu-e1468568779839

Ένα easter egg το οποίο ανακαλύφτηκε τις πρώτες κιόλας μέρες τις κυκλοφορίας του Pokemon GO. Βάση λοιπόν την κύρια ιστορία του anime μπορούμε να επιλέξουμε και τον Pikachu ως αρχικό Pokemon. Βέβαια εμείς δε χρειάζεται να αργήσουμε στο ραντεβού μας με τον καθηγητή Willow αλλά να μην επιλέξουμε κάποιο από τα τρία Pokemon που θα εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού μας, Charmander, Squirtle και Bulbasaur, και να φύγουμε μερικές φορές από εκείνο το σημείο. Αν το κάνετε αυτό μερικές φορές θα εμφανιστεί και ο Pikachu ως επιλογή!

Μπορείτε να ελέγξετε σε τι θα εξελιχτεί το Eevee σας. 

eevee

Πριν την ανακάλυψη αυτού του Easter Egg αρκετοί παίχτες πίστευαν ότι εξέλιξη του Eevee ήταν τυχαία ή είχε να κάνει σχέση με το τι επιθέσεις ήξερε το Pokemon σας. Αυτή η θεωρία τελικά καταρρίφθηκε καθώς έγινε γνωστό πλέον ότι αλλάζοντας το όνομα του Eevee σας σε Sparky, Rainer ή Pyro θα εξελιχθεί σε Jolteon, Vaporeon ή Flareon αντίστοιχα. Το εν λόγω easter egg έχει να κάνει με ένα το επεισόδιο του anime όπου και γνωρίσαμε τα τρία “Eevee Brothers”. 

To Chansey μπορεί να εμφανιστεί σε φαρμακεία και νοσοκομεία.

pokemon-go-chansey

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά το Chansey “εργάζεται” στα Pokemon Centers και γιατρεύει τα Pokemon μαζί με την νοσοκόμα Joey. Μέχρι τώρα όλοι πίστευαν ότι το Chansey μπορούσε να αποκτηθεί μόνο με αυγό των 10 χιλιομέτρων. Ωστόσο μια θεωρία την οποία την επιβεβαίωσα και εγώ ο ίδιος, χωρίς όμως να καταφέρω να το πιάσω…., αναφέρει ότι το Chansey μπορεί να εμφανιστεί σε φαρμακεία ή νοσοκομεία στα οποία έξω έχει σημείο που εμφανίζονται Pokemon. 

Δοκιμάστε να μετονομάστε το Charmander σας πριν το εξελίξετε. 

How-to-get-charmander-in-pokemon-yellow-600x450

Αρκετοί χρήστες του Reddit κάνουν λόγο ότι αν μετονομάσετε το Charmander σας σε “Zippo” πριν το εξελίξετε το Charmeleon που θα βγει θα γνωρίζει τις επιθέσεις Ember και Flamethrower. Και αυτό το Easter Egg έχει να κάνει φυσικά με ένα επεισόδιο από την anime σειρά.

 Το αρχικό μενού κρύβει ένα άγνωστο μυστικό.

rsz_pokemongopicture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τελευταία easter egg μας παραμένει μέχρι και σήμερα ως ένα μυστήριο, μιας και κανένας χρήστης δε μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο ύπαρξής του. Αν στο αρχικό μενού κρατήσετε πατημένη την Pokeball που ανοίγει το κύριο μενού του τίτλου και σύρετε το δάχτυλο σας σε κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές που έχει τότε αυτές θα αλλάξουν χρώμα. Προσωπικά πιστεύω ότι τα χρώματα που εμφανίζονται εκεί έχουν να κάνουν σχέση με την Pester Ball την οποία και γνωρίσαμε στο Pokemon Snap του N64.

Μέχρι στιγμής μόνο αυτά τα Easter Eggs έχουν γίνει γνωστά και επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από αρκετούς χρήστες που τα δοκίμασαν. Βέβαια κυκλοφορούν αρκετές φήμες στο internet και σίγουρα θα βγουν και άλλες στο εγγύς μέλλον;

Εσείς έχετε ανακαλύψει κάποιο από τα παραπάνω easter eggs; Αν ναι πείτε το μας στα σχόλια που ακολουθούν!

Related posts

Εξασφαλίστε ένα έξτρα αντικείμενο στο επόμενο Mystery Box σας

Αξιολόγηση των Games With Gold Δεκεμβρίου

Άκης Μαύρος

AthensCon 2017: Όσα είδαμε στην μεγάλη εκδήλωση

Μάνος Μαριδάκης

4 comments

EnderPandaGR 02/08/2016 at 16:23

Βρήκα νέο όμως δεν το λέω!
I found new but i am not telling it

Άκης Μαύρος 02/08/2016 at 19:36

Ε πες μας ντε!

EnderPandaGR 03/08/2016 at 16:17

Θέλω να το επιβεβαιώσω πρώτα.

Marilena 03/01/2017 at 01:42

Μου έφυγε γρήγορα η τρέλα

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Login

Do not have an account ? Register here
X

Register