Το NewGame.gr είναι ένα ενημερωτικό site, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 31 Οκτωβρίου του 2015 και αποτελεί ένα από τα πιο έγκυρα Ελληνικά sites για ενημέρωση γύρω από τους τομείς των video games. Κάθε μέρα παρέχει στους αναγνώστες του όλες τις gaming ειδήσεις καθώς επίσης και παρουσιάσεις όλων των τελευταίων κυκλοφοριών, αφιερώματα και διαγωνισμούς.

Η συντακτική ομάδα του NewGame.gr αποτελείτε από τους:

Άκης Μαύρος

Gamer από τότε που θυμάται τον εαυτό του δε δηλώνει, αλλά ένα χειριστήριο να έχει γίνει προέκταση του χεριού του τα τελευταία 20 χρόνια το θυμάται αμυδρά. Μπορεί να παίξει τα πάντα, αλλά ξεχωριστή θέση στη καρδιά του θα κατέχουν για πάντα τα Action και Japanese RPG. Δυο πράγματα περιμένει πως και πως στη ζωή του. Την επιστροφή του Bandicoot και το πρωτάθλημα στο Αnfield…

Όλα άλλαξαν στην ζωή του όταν έπιασε στα χέρια του το πρώτο GameBoy και όταν είδε για πρώτη φορά το Dino Crisis στο PSX. Από τότε είναι φανατικός της Sony, παίζει ό,τι FPS και RPG πέσει στα χέρια του, και πάντα βρίσκει χρόνο να ‘καεί’ για ώρες στο pro.

Κωνσταντίνος Ζαγγανάς

Μεγάλωσε με Crash Bandicoot, Ratchet & Clank, Spyro και Mario. Δηλώνει λάτρης των Open-World, Strategy και Adventure παιχνιδιών. Ανά καιρούς παλεύει στα ladders e-sport παιχνιδιών ή συλλέγει Playstation Trophies. Πλέον λιώνει πάνω στην τελευταία κονσόλα της Sony, αλλά μπορείτε να τον βρείτε να παίζει και στο νέο PC του.

 

Μάνος Μαριδάκης

Η αγάπη μου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Μαριδάκη Δήμητρα


"Νέο Παιχνίδι" λοιπόν, γιατί από σήμερα αρχίζει μια νέα εποχή αντικειμενικής πληροφόρησης, η οποία είμαστε σίγουροι πως, καθημερινά και μέσα από λίγα κλικ, θα σας ενθουσιάσει και θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση από τον μαγικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.
Like Our Facebook Page